Kurşunlu Anaokulu

Vizyon: Çocuğun öğrenmede etkin,seçici ve karar verici,öğretmenin ise teşvik edici,öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan bir kurum olmak.

Misyon: Milli Eğitimin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda çocukların öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş,toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan,paylaşımcı,kendini ifade edebilen,sorumluluk sahibi,kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren,doğayı koruyan,Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim almalarını sağlayan bir kurum olmaktır.

Saatler: 08.00-17.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 376 4652233

WEB - https://kursunluanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cömertler mahallesi Hasan Ceylan caddesi No31

Yerleşim Yeri - Yerleşim Yeri Bilgisi :İlçemiz 4900 nüfusa sahiptir.

Adres - Cömertler mahallesi Hasan Ceylan caddesi No31

Ulaşım Ulaşım :İlçemizden İl Merkezine, Ankara´ya ve İstanbul´a her gün ulaşım imkanı vardır. Ayrıca ilçemiz E 80 kara yolu üzerinde olduğundan Karadeniz yönüne de ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine uzaklık 65 Km.